MagazinMunka és üzlet

Bocsi Viki díjat nyert!

„Kiemelt példamutatásért díj az üzleti világban” címet nyert el Bocsi Viki táplálkozási specialista a 2020-as Mutass jó példát! kampány pályázatán.

Bocsi Viki az előz években speciális táplálkozási rendszert fejlesztett ki az emberek testi állapotának jobbítására. Ennek szolgáltatásához felépített és kiképzett egy tanácsadói csapatot, akiket ellátott a know-how-t támogató szoftverrel. A szoftver fejlesztését is a tanácsai alapján végezték, és ez alapja lett nemzetközi terjeszkedésüknek. Technológiája olyan, amivel online dolgozva a Föld bármely pontján tudnak segíteni.

Amint Viki fogalmazott:

„Csodálatos látni az ügyfeleink sikereit, gyógyulásokat, fogyásokat.”

A tanácsadás mellé saját irányelvek szerinti ételkiszállítást szervezett, ami már országos méretekben is működik. Így nem kell az ételek elkészítésével foglalkoznia annak, akinek ez nehezére esik vagy, nem szeretne időt tölteni azzal.

Írt még 12-szer 100 oldalnyi, e-book formájában letölthető anyagot, valamint receptkönyveket. Csapatával azonban itt sem álltak meg, most éppen applikációt fejlesztenek. Mindezek kifejlesztését, felépítését és növekedését teljes mértékben saját erőből, ahogy ő fogalmazott „0 forintból” teremtette meg.

Kiemelt példamutatásért díj az üzleti világban

Előző eredményeivel Bocsi Viki a Virágozz és Prosperálj Alapítvány által kiírt Mutass jó példát! Kampány 2020. évi üzleti kategóriájában közönségszavazatokkal ért el első helyet.

Korábbi évek munkájával létrehozott éttermet a belvárosban, ahol az ő sztenderdjei alapján készítenek hamarosan gyors-ételeket. Ezzel egyben megteremti egy jövőbeli franchise rendszer alapjait.

A világ jön

Mindez nem áll meg itt. Tervei szerint világszerte hozza majd létre azt a gyorsétterem hálózatot, amivel reményei szerint hosszú távú távon járulnak hozzá az emberek egészségéhez. Ezeken a helyeken ugyanis tisztán, egészségesen, gyorsan és örömmel tudnak enni. A rendszerrel jó és biztos megélhetést kíván nyújtani a franchise partnereknek és a rendszert használó fogyasztóknak is.

Magyarországi eredményeit tükrözi, hogy legfőbb stratégiai partnere, a Debreceni Orvostudományi Egyetem bevette az anyagait a tanrendjébe. Dietetikusokat, orvosokkal és különleges termékeket fejlesztő tudósokkal egymást támogatva haladnak.

Az Alapítvány tájékoztatása szerint a Mutass jó példát! Kampány januári eredményhirdetését követően hamarosan közzéteszik a 2021. évi kiírást.

Forrás: mutassjopeldat.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Boldogság

Boldogság Magazin - Jó hírek, amelyekre szükség van.