Boldogság-tanácsadóMagazinSzerelem

2 pasi közül melyikkel járjak?

Két pasi? Választani kellene, melyikkel járj? Amikor már ezen gondolkozol, akkor igazán kutyaszorítóba kerültél, de mindig van döntési lehetőséged.

Ha két pasi van körülötted, akkor hamarosan úgy fogod érezni, hogy egy sincsen igazán. Olyan nagy zűrzavarban is érezheted magad, amilyenben még nem voltál. Egy idő múlva érezheted úgy, hogy bármilyen, akár rossz döntés is jobb lenne, mint ez a helyzet.

Mit csinálnak ilyenkor mások?

Mit tesznek ilyenkor? Akad olyan, aki meggondolatlanul dönt az egyik mellett. Nagy kérdés, megbízhatunk-e ilyenkor az érzelmeinkben. Van, aki olyan hosszan kavar mindkettővel, amíg végül bajba nem kerül. Vannak olyanok is, akik egy darabig nem találkoznak egyikkel sem. Arra várnak, hogy valahogy majd csak ráébrednek, melyikük az igazi.

Sokan egy ilyen helyzetben a barátnőjüktől kérnek tanácsot, hátha az majd segít eldönteni helyettük. Amikor azonban azt a tanácsot kapják, hogy „Járj ezzel!”, akkor a másikat sajnálják. Ilyenkor a legjobb barátnők sokáig tűrnek, de végül elegük lesz abból, hogy akármit javasolnak, a másik még mindig bizonytalan.

Van, aki annyira fél dönteni, hogy inkább a szerencsére bízná. Ő is érzi azonban, hogy egy feldobott pénz nem lesz jó megoldás. Olyan csajok is vannak, akik a „két pasi” probléma megoldását valami jeltől várják. Hátha történik valami, ami helyette eldönti, hogy kit válasszon.

Két pasi – szabály

Melyik a legrosszabb megoldás? Az, amit nem te választasz egy ilyen helyzetben. Előbb-utóbb döntened kellene, de nem tudsz? Ha teljesen másra hagyod a döntést, akkor később sajnálni fogod, hogy így tettél. Habár a saját döntésed is tévesnek bizonyulhat később, de legalább a tiéd volt.

Mi segíthet neked a döntésben, ha két pasi van körülötted? Van egy szabály, ami jól jöhet, de akárhogyan is döntesz, az mindenképpen jobb, mint sehogy. Ez a szabály az, ami az ilyen furcsa szerelmi háromszögben segíthet:

„Ha kettővel is járhatnál, akkor egyikbe sem vagy szerelmes! Keresd meg az igazit!”

Azon gondolkodsz, hogy „Kettő közül kivel járjak?”, akkor igazából egyik iránt sem érzel szerelmet. Csak az önző csajok akarnak egyszerre boldoggá tenni két vagy több pasit. Ugyanígy csak önző pasik kavarnak több csajjal, és hazudják azt, hogy egyformán szeretik mindet.

Hogy tudnál mégis dönteni?

Ha nem tudod melyik az igazi, akkor két kérdést tegyél fel magadnak, és ezeket válaszold meg! Az egyik kérdés ez: „Melyiket tudnám kitartóan és igazán boldoggá tenni?” A másik kérdés pedig ez: „Melyikükről érzem, hogy hosszan is szeretne, nem csak egy kaland lennék neki?”

Azt válaszd a két pasi közül, akire mind a két kérdésnél leginkább gondoltál. Mi lesz a másikkal? Ne sajnáld! Lesz neki más, és annál hamarabb, minél hamarabb elengeded. Mi van, ha később az derülne ki, hogy rosszul döntöttél? Ezen kár aggódni.

Egy döntést a mostani legjobb tudásunk és érzéseink alapján hozunk meg. A későbbi történések ismerete ekkor még nem áll rendelkezésünkre. Ha tehát utólag nem bizonyul jónak a döntés, ne bánd! Amikor meghoztad, akkor az volt a legjobb.

Hozzászólások

hozzászólás

Boldogság

Boldogság Magazin - Jó hírek, amelyekre szükség van.