Impresszum

A Boldogság Magazin nem állítja, hogy az élet mindig derűs, de igyekszik az élet napos oldalát közvetíteni hírekkel, tanácsokkal szerelemről, gyermeknevelésről, társadalomról.

Cikkeink írói bíznak abban, hogy a boldogság elérhető és nem csak ábránd, hanem az ember ugyanolyan alapvető igénye, mint az, hogy lélegezzen. Ennek ellenére előfordulhat, hogy oldalainkon komor információk is megjelennek. Ennek az az oka, hogy ahhoz, hogy igazságot mutassunk be, néha be kell mutatnunk azt is, hogy milyen valótlanságot állítanak mások. Nem kívánunk senkivel sem szembehelyezkedni, viszont időnként rámutatunk mindarra a sok badarságra, amit a boldogság témájában összehordanak.

A Boldogság Magazin teljes tartalmára fenntartja a szerzői jogot és nem járul hozzá a cikkek más oldalakon való megjelenéséhez. Amennyiben ilyennel találkozunk a kommunikáció vagy a jog eszközével érvényt szerzünk ezen fenntartásunknak.

Meggyőződésünk, hogy a boldogság tudással, jóindulattal és cselekvéssel elérhető. Olvasóink cikkeit is örömmel vesszük, különösen két témában valószínű megjelentetésük. Az egyik a Valós történetek a boldogságról, a másik a Hírek rovat.

A Boldogság Magazin írásai a szerzők álláspontját képviselik, nem pedig valami általános vélekedést a boldogságról.

Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatja el.

A Boldogság Magazin MTI hírfelhasználó.

MTI hírfelhasználó