Cikk beküldése

Cikked beküldését örömmel vesszük. Csak akkor küldd be, ha Te írtad és máshol még nem jelent meg az interneten. Írásodat csak magad által készített vagy szerzője által szabadon terjeszthetőnek minősített képpel illusztráld. Írásod ne ártson másnak, tartsa tiszteletben mások személyiségi és emberi jogait.

Nem állítjuk, hogy beküldött cikked mindenképpen megjelenik, de ha beleillik koncepciónkba, akkor örömmel közzétesszük, viszont fenntartjuk annak jogát, hogy ne adjunk indoklást arra, hogy egy cikket miért nem jelentetünk meg. Írásod mondandójának lényegi megváltoztatása nélkül fenntartjuk a cikk finom szerkesztésének, rövidítésének, kiegészítésének jogát pontosan azért, hogy cikked elveinktől való eltérés esetén is megjelenhessen, de ebben az esetben, ha nem értesz egyet a módosítással, akkor írásodat levesszük.

A Boldogság Magazin egy nonprofit küldetés, ezért jogdíjat nem áll módunkban fizetni. Munkád eredménye az olvasók öröme és a Te büszkeséged. Igyekezz pozitív tartalmat vagy történetet, ha pedig hírről van szó, akkor igaz híreket írni. Ha egy szervezetet képviselsz, akkor írásod ne legyen túl reklámízű, hanem inkább számoljon be valami elért eredményről, arról, amire büszkék vagytok.

Ide küldd!

E-mail cím: cikk(kukac)boldogsagmagazin(pont)hu

 

 

Küldj be egy történetet a boldogságról.
Küldj be egy történetet a boldogságról.