InterjúMagazinSzerelem

Akinek sikerül a varázslat

Interjú Horányi Julival

Boldogság Magazin: Melyek azok a tulajdonságok, amelyek a siker reményével kecsegtethetnek valakit, aki énekes pályára adja a fejét?

Juli

Más oldalról közelítve válaszolnám meg a kérdést, mert tulajdonképpen én nem a siker reménye miatt léptem erre az útra, hanem mert rendkívül nagy hatással volt rám amikor először találkoztam az előadó művészet és a zene erejével. Mindig is azt tekintettem igazán nagy dolognak, amikor valaki kiáll a színpadra és varázsol, mert egy jól elénekelt szép dal, egy hatásos zenei kíséret, mindez látvánnyal, tánccal megerősítve, szerintem varázslat és egyszer csak rájöttem, hogy én is olyan varázsló szeretnék lenni, mint azok, akikre felnézek és akik inspiráltak engem.

Boldogság Magazin: Kiktől és milyen segítség volt a legmeghatározóbb abban, hogy az X-Faktor közönségének egyik legkedveltebb személyiségévé válj?

Miben változott a leginkább azóta az életed?
Sokkal inkább tudom mit akarok, megerősített a verseny

Juli

Ez egy összetett kérdés, mert sokan segítettek, de legalább ugyanannyira kellettem én is ahhoz, hogy eljussak a második helyezésig. Nem volt könnyű az út, de a végén sikerült, mert a célom az volt, hogy a műsor végéig ott legyek. Első sorban a családomtól kaptam rengeteg támogatást, a szeretteim végig nagyon drukkoltak nekem, a barátaim között is volt, aki folyamatosan írt üzeneteket, hogy tartsak ki és el is jött az élő show-ra szurkolni. Mellettük a stábtól is sok bíztatást kaptam, a sminkes, a stylist, a fodrász, a mentorom, az énektanárom, akik a legközelebb voltak hozzám, és persze a műsor producerei is, szóval mondhatni mindenki azon volt, hogy jól szerepeljek.

Boldogság Magazin:  Miben változott a leginkább azóta az életed?

Juli

Azt hiszem abban, hogy sokkal határozottabb lettem, sokkal inkább tudom mit akarok, megerősített a verseny és ez az intenzív munkával és jelenléttel eltöltött időszak. Érettebb lettem és sokat tanultam a show bizniszről, a zeneiparról, a tv műsorokról, egy új világba csöppentem, ami eleinte még nagyon ismeretlen terep volt, de már egyre inkább otthon érzem benne magam.

Boldogság Magazin:  Kik a példaképeid a zenében?

Juli

Hú, rengeteg példaképem van, tulajdonképpen minden művészre tudok példaként tekinteni, aki igazán hiteles személyiség és nekem tetsző zenéket csinál. De azért, hogy válaszoljak, néhányat kiemelek a sok közül.
Dalszerzésben a példaképeim John Lennon, Michael Jackson, Alicia Keys, Sia, Presser Gábor, Molnár Ferenc Caramel, Ákos.
Előadóként és művészként nagyra tartom Beyoncét, ő egy rendkívül sokoldalú és nagyon elhivatott ember, lenyűgöző az az energia és szenvedély amivel már gyerekkora óta dolgozik. Nagyon tetszik a profizmusa, közben mégis emberi és őszinte amit csinál, rendkívül inspiráló és egy igazi etalon, ha popzene és énekesnő, akkor ő jut elsőre eszembe.
Zenészként és nőként pedig Lady Gaga és Alicia Keys a nagy példaképeim, fantasztikusan zenélnek, remélem egyszer eljutok én is arra a szintre, ahol ők vannak.

Boldogság Magazin: Mit teszel vagy hogyan gondolkodsz akkor, ha egy nagy vagy nagynak tűnő akadályt kell legyőznöd a munkában vagy a magánéletben?

Mit teszel vagy hogyan gondolkodsz akkor, ha egy nagy vagy nagynak tűnő akadályt kell legyőznöd a munkában vagy a magánéletben?
Így a sok munkával és kitartással előbb-utóbb sikerül célt érni

Juli

Először egy kicsit leblokkolok mikor felfogom, hogy mekkora hegyet kell elhordanom az útból, de a következő pillanatban már egyből dolgozni kezdek és rákapcsolok, mert tudom, hogy nincs idő tétlenkedni, azonnal cselekedni kell. Így a sok munkával és kitartással előbb-utóbb sikerül célt érni, aztán mindig megállapítom, hogy sosem szabad megijedni, akármekkorának is tűnik a megoldandó feladat, mert lehet, hogy a végén kiderül, hogy ahogy fogalmaztál csak nagynak tűnt a dolog, de valójában egészen egyszerű és kicsi volt.

Boldogság Magazin: Van olyan terved, amit megoszthatsz a Boldogság Magazin közönségével?

Juli

Most sok tervem van alakulóban, amiről szívesen beszélek is az néhány konkrét projekt, amik már egészen biztosan meg fognak valósulni.
Október 28.-án jön ki a legújabb dalom és a hozzá készült videoklip, a címe WAKE UP! lesz.
Már nagyon időszerűnek érzem egy lemez megjelentetését is, utoljára 2013-ban jelent meg lemez, amin énekeltem és szerzőként is közreműködtem, ez pedig már 3 éve volt, szóval azóta sok dal összegyűlt amit ideje lenne megmutatni a közönségnek. Ez a lemez várhatóan tavasszal már elérhető lesz a hallgatók számára. Emellett most két duett dal is készülőben van, az egyik november végén jelenik meg ÍV barátnőmmel, a másik pedig decemberben Petruskával.

Boldogság Magazin:  Hogyan tartod a kapcsolatot a színpadon kívül a közönségeddel?

Juli

Leginkább a Facebook és az Instagram oldalamon keresztül, illetve koncertek alkalmával szoktam beszélgetni a rajongóimmal, ami mindig öröm a számomra.

Boldogság Magazin: A zene mellett milyen dolgok okoznak a legtöbb boldogságot neked?

Juli

Ha együtt lehetek azokkal akiket nagyon szeretek, a párommal, a szüleimmel, a családom többi tagjával. Olvasni és filmeket nézni is imádok és persze tanulni, mert mindig van mit, most például újra elkezdtem zongorázni és táncolni is szeretek.

Higgyenek az álmaikban és a szerelemben és ha találnak egy igaz társat, azt ne engedjék el.

Boldogság Magazin: Mit szeretnél, milyen életet éljenek vagy célozzanak meg a fiatalok?

 Mit szeretnél, milyen életet éljenek vagy célozzanak meg a fiatalok?
Higgyenek az álmaikban és a szerelemben

Juli

Én csak azt tudom javasolni nekik, ami számomra leginkább bevált, tűzzenek ki nagy célokat és tegyenek meg mindent azért, hogy el is érjék őket. Ne higgyenek abban, hogy a csúcsra jutni csak pótszerekkel lehet, jó lenne ha nem mérgeznék magukat mindenféle anyagokkal, amik sosem tisztulnak ki a szervezetükből. Higgyenek az álmaikban és a szerelemben és ha találnak egy igaz társat, azt ne engedjék el. Szeressék a szüleiket és lehetőleg minden embertársukat, dolgozzanak alázattal, amennyit csak tudnak, de persze csak olyan munkát érdemes végezni, amit nagyon szeretnek!

Boldogság Magazin: Hol találkozhat veled, hol hallhat téged legközelebb a közönség?

Juli

Bízom benne, hogy az új dalomat és a készülő duetteket, megjelenésük után fogják hallani a rádiókban. Novemberben fel tűnök majd ÍV koncertjén egy dal erejéig, ez a koncert az A38 hajón lesz november 24.-én.

Event: https://www.facebook.com/events/321478434896007/

Élő koncert a tervek szerint legközelebb tavasszal lesz, valószínűleg a lemezbemutató és ha minden jól megy, onnantól kezdve már sokkal több helyen és gyakrabban találkozhatnak a YOULÏ együttessel. Addig is követhetnek a Facebook oldalamon és az Instán ahol minden friss hírt közzéteszek. A videóimat pedig a youtube csatornámon érhetik el.

https://www.facebook.com/youlimusic/
https://www.instagram.com/youlimusic/
https://www.youtube.com/channel/UC600CE2e5lvMyAk-hwUL8NQ

Boldogság Magazin: Köszönjük a válaszokat!

Én is köszönöm.

Feliratkozás a Boldogság Magazin tanácsadójának hírleveléreFeliratkozás a boldogság-tanácsadó hírlevelére

Hozzászólások

hozzászólás

Boldogság

Boldogság Magazin - Jó hírek, amelyekre szükség van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük