Boldogság tipp

Légy igazságos!

Próbáld ki a mai boldogság tippet!

“Légy igazságos!”

Okozz ma boldogságot valaki másnak és ezzel magadnak is olyan módon, hogy gyakorlod az igazságosságot.

Persze senki sem gondolja, hogy ne volnál igazságos. A mai boldogságtipp azonban éppen az, hogy okozz valakinek örömöt azzal, hogy igazságos leszel. Azt kérdezheted most magadban, mit csináljak, ha ma nem kerülök olyan helyzetbe, hogy igazságos lehessek? Akkor gondold végig, hogy van-e olyan fennálló helyzet, amivel kapcsolatban meg tudnád változtatni a nézőpontodat és az eddigiekkel szemben igazat adni valaki másnak, pedig eddig úgy vélted, hogy a másiknak kellene belátnia valamit.

Észre fogod venni, hogy növelni fogja a boldogság-szintedet (boldogságindex) és örömet okoz annak, akinek igazat adsz. Ráadásul elég valószínű, hogy ha közlöd vele, akkor még jobb kommunikációba is kerültök innen kezdve. Ez persze csak egy példa. A feladat nem ennyire kötött, gyakorold ma valamilyen módon ezt: Légy igazságos!

Örülni fogunk, ha megírod ezzel kapcsolatban a pozitív tapasztalataidat. Ne elégedj meg azzal, hogy fejeben egyetértesz a tippel, mert miden boldogság tipp annyira használ, amennyire a gyakorlatban ki is próbálják.

Igazság: Az, ami megegyezik a tényekkel és a megfigyelésekkel; az összes tény és adat átnézése eredményeképpen keletkező logikus válaszok; vágy, tekintély vagy előítélet által nem befolyásolt, bizonyítékon alapuló következtetés; elkerülhetetlen tény, tekintet nélkül arra, hogy hogyan jutottunk el hozzá.

Hozzászólások

hozzászólás