Boldogság tippKözösségi médiaYoutube

A sikered múlhat rajta – 1. – Kitartás egy rossz irány mellett

 

Feladhatunk-e egy célt a siker érdekében?

Néha a kitartás hiánya miatt felad az ember egy célt, és azt mondja, hogy “az nekem úgy sem sikerülne”, pedig további szorgalmas tervezés és munka árán megvalósíthatná. Máskor azonban pont az akadályozza az embert a haladásában, hogy ragaszkodik egy eleve vesztes tervhez, amibe csak önti az energiáit, mégsem jut előrébb vele. Általában ilyenkor sem a céllal van a probléma, hanem azzal, hogy egy megvalósíthatatlan úton próbáljuk meg elérni.

Egy nyilvánvalóan rossz irányt jobb időben felismerni, mert bár a siker elérhető kitartással, de csak egy a célhoz vezető úton!

Jól teszi tehát az ember, ha időben észreveszi a terv lehetetlenségét és vagy másképp fog hozzá a megvalósításhoz, vagy belátja, hogy az a cél ezen a módon nem elérhető, és másik célt tűz ki, amit sikerrel elérhet. Az utóbbi persze egy cél feladását jelenti, de a siker eléréséhez egy eleve vesztes út felismerésére is szükség lehet.

A boldogság összefügg a célok elérésével, a kitartás pedig értékes tulajdonság, de kitartóan követni egy rossz irányt, boldogtalanná teheti az embert.

 

Indítsd el a rövid videó emlékeztetőt!

 

Oszd meg Facebookon, ha tetszik!

A következő videót “siker” témában ITT találod.

Hozzászólások

hozzászólás

Boldogság

Boldogság Magazin - Jó hírek, amelyekre szükség van.

One thought on “A sikered múlhat rajta – 1. – Kitartás egy rossz irány mellett

Comments are closed.