HírekSzerelem

Valentin nap neked is jár!

Valentin nap alkalmából és nem csak ezért, legyen 365 napon át mindenkinek szerelmes társa.

Ha valakinek nincs, akkor tovább kell folytatni a keresést és érdemes ránézni arra, hogy egyáltalán jól kereste-e? Nagyon jellemző, hogy rossz módon keresnek. Nem csak szerelemről szól a Valentin nap, de erről is.

Szexi csajok

Érdekes, hogy például sok lány meglehetősen szexi képeket tesz közzé magáról a Facebook-on és egy hűséges párt keresnek. Na az igaz, hogy ezzel magukra vonják a tekintetet, de vajon nem pont azokat a férfiakat fogják így vonzani, akiket pusztán az ő testük érdekel majd? Szóval mennyire biztos, hogy így egy hűséges férfi fogja őt kiszemelni? Persze ha valaki mindennapos kalandokra vágyik, nem pedig egy hosszú hűséges kapcsolatra, akkor „pont így kell csinálni.”

Kigyúrt pasik

Ugyanez a helyzet a kigyúrt srácokkal. Ha arra megy valaki, hogy csodálják az izmait, akkor könnyen előfordulhat, hogy az a csaj, akit talál, másvalaki egy picit még kigyúrtabb izmaira szintén könnyen reagál majd.
Ez nem jelenti azt, hogy akkor ne legyünk sportosak, szexisek vagy más divatos módon vonzók, csak éppen érdemes arra helyezni a hangsúlyt, amit fontosnak tartunk, hogy olyan tulajdonságú párt vonzzunk magunkhoz.

Azok, akik naponta mással mennek haza a szórakozóhelyről, állítólag jól érzik így magukat. Hát egy darabig talán igen, de valójában minden reggel, de talán még este az ágyban, aközben is csak magukkal vannak elfoglalva és valójában elég magányosak. Találni valakit, aki hűséges és egyben megfelelni az ő elvárásainak, az valóban munkásabb dolog, kitartást igényel. A lényeg az, hogy nem érdeke, mennyi ideje tart, nem kell feladni, viszont rá kell nézni, hogy mit ront el az ember, ha már túl hosszúnak érzi azt a keresést.

Magányos?

Ha ismersz olyan lányt vagy srácot, aki lemond erről a keresésről, akkor mond neki, hogy „Valentin neki is jár!” Előfordulhat, hogy nem így érzi, akkor jó ha számba veszi, hogy mivel érdemelte ki az egyedüllétet, de ezt ne sokáig tegye. Lendüljön akcióba és keresse meg a nagy Őt!

Amúgy mi a Valentin nap gyökere? A Valentin nap vallási eredetű, mivel Szent Bálint püspök a 14. században vált a jegyesek és a fiatal házasok védőszentjévé Angliában és Franciaországban. Több történet is kering róla, de az egyik legvalószínűbb az, hogy azért nyerte el a jegyesek bizalmát, mert annak ellenére összeesketett nőket és fiatal katonákat, hogy akkoriban a császár tiltotta a katonák házasságra lépését. Nem minden Bálintról szóló történet kapcsolódik a szerelmesekhez, van egy valószínűbb is, mi szerint börtönben halálra kínozták, de ennyit még üzenni tudott: “Ne felejtsétek el Valentint! Szeretlek benneteket!”

Jár a szerelem?

A Valentin napot általánosabb értelemben is kezelheted. Küldj üzenetet mindazoknak, akiket kedvelsz, különös tekintettel azokra, akikről úgy sejted, hogy senki sem gondol rájuk ezen a napon. Ha Te magad egyedül lennél, akkor tudd: „Valentin neked is jár!” A legkönnyebben ez éppen azzal érhető el, hogy mi magunk szeretetet sugárzunk mások felé.

Boldog Valentin napot mindenkinek!

 

promo_boldogsag_tanfolyam_01
A boldogság megtanulható

Hozzászólások

hozzászólás

Boldogság

Boldogság Magazin - Jó hírek, amelyekre szükség van.