HírekMagazin

Meglepetés történt az utcán a Boldogság Világnapján

A boldogság világnapját minden évben március 20-án tartják. Az Út a Boldogsághoz Magyarország ebből az alkalomból a boldogság gyakorlati útmutatóját tartalmazó kis könyveket adományozott Budapesten.

25 önkéntes 3 helyszínen sok ezer könyvecskét adott kézbe járókelőknek. Maga az ajándékozás két nappal a Boldogság Világnapja előtt, pénteken történt. Ráférnek az ilyen akciók Magyarországra, ami a boldogságindex nemzetközi rangsorában a középmezőnyben foglal helyet, s jóformán valamennyi európai ország megelőzi ebben. Az út a boldogsághoz aktivistáitól rengetegen vették át kis könyvet, többen további példányokat is kértek barátaik számára.

Örültek, akik kapták

Sokan még a nagy rohanás közben is megálltak szót váltani és egyebek mellett így reagáltak: Akadt, aki belelapozott, értékesnek találta és jelezte is, hogy el fogja olvasni. Volt olyan is, aki újságolta, hogy tavaly is kapott, de sajnos elhagyta és most nagyon örül, hogy újra kapott egy példányt. Előfordult aki, aki tiszteletét fejezte ki ezen önkéntes munka végzéséért. Egy apa arról beszélt, hogy pont az van ebben, amit a gyerekeinek is tanítani próbál. Egy idős hölgy többet is kért, hogy az idősek klubjába vihessen az ismerőseinek, majd később is visszajött, hogy legyenek példányai, amiket a házban a barátnőinek tud adni.

Önkéntesek a Boldogság Világnapján
Önkéntesek ajándék könyveket osztottak a Boldogság Világnapján

Az út a boldogsághoz kis könyv L. Ron Hubbard munkája, amely 21 logikusan használható pontot tartalmaz és különlegessége, hogy bármilyen világnézetű személy egyet tud érteni a benne foglaltakkal és teljesen politikamentes.

A boldogság nem csak fejben dől el!

A nap végén az önkéntesek elégedetten fejezték be szorgalmas munkájukat, s velük együtt eltűnt a képből Az Út a Boldogsághoz önkéntesekre jellemző, a város szürkeségét legalább pár órára beszínező sok-sok élénkzöld dzseki. A rendezők szerint lesz még hasonló akciójuk az éveben, mivel érdemes felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ami kevesebb a boldogságnál, az nem méltó hozzájuk és tudnak tenni valamit a boldogságért.

Hírdetés
promo_boldogsag_tanfolyam_01
A boldogság tanulható

Hozzászólások

hozzászólás

Boldogság

Boldogság Magazin - Jó hírek, amelyekre szükség van.